Kaina: 12 Lt.

Sudėtis: Kebabų mėsa, daržovės, bulvytės "Fry"

 

* Įdomu: Besisukantis kebabas yra naujausia kebabų rūšis, Turkijoje išrasta XIX a. jai panaudotas automatiškai besisukantis iešmas, prie kurio lipdomi vis nauji mėsos gabalai, kepantys ant žarijų. Iškepusi mėsa nupjaustoma plonais gabaliukais ir patiekiama perpjautoje duonoje, su daržovėmis ir padažu, įvyniota į lavašą ar kitaip.

 

 


Kaina: 9 Lt.

Sudėtis: Kebabų mėsa, daržovės, padažas (pasirinktinai pikantiškas, aštrus arba česnakinis)

 

* Įdomu: Istoriškai kebabai paplito ne tik Islamo, bet ir kitose pasaulio virtuvėse: Indijos virtuvėse, Balkanų virtuvėse, Indonezijos virtuvėje. XX a. II pusėje kai kurios kebabų rūšys (pvz., doner kebabas) paplito visame pasaulyje kaip greito maisto virtuvės dalis.

Kokybės garantija